Shenanigan - lees alles over boxershorts van Afrikaanse wax prints
EN version In english...

Boxershorts met een goed verhaal

Shenanigans zijn loose fit boxershorts gemaakt van West-Afrikaanse wax prints. Het label helpt mannen (en vrouwen) aan originele boxershorts, terwijl het een eerlijk productieproces waarborgt. In tegenstelling tot veel modemerken onderhoudt het label een nauwe band met de makers en wordt de opbrengst eerlijk verdeeld. Met een Shenanigan draag je dus een boxershort waar een goed verhaal achter zit!

Uit Senegal...

Uit Senegal...

De inspiratie voor Shenanigan komt uit West-Afrika en dat is niet voor niets. Het label is ontstaan uit een liefde voor waxprints. Het is kleurrijk, elegant en enorm divers. Met trots worden de boxershorts dan ook gemaakt in Senegal. Shenanigan werkt samen met het team van kleermaker Tahirou. Check hier voor meer info over het label en het atelier.

AMSTERDAM GENT NIJMEGEN HAARLEM

Naast de webshop zijn de boxershorts momenteel in zes verschillende winkels verkrijgbaar. Benieuwd waar? Kijk hier

AMSTERDAM GENT NIJMEGEN HAARLEM
Gratis Cadeauservice!

Gratis Cadeauservice!

Verras je vriend of vriendin met een Shenanigan!

Stuur iemand in plaats van een of andere leuke kaart eens een kleurrijke Shenanigan! Shenanigan verpakt deze dan mooi en voegt - handgeschreven - jouw eigen persoonlijke boodschap toe.

Zo werkt het

Zoek de mooiste Shenanigan uit, stop deze in het winkelmandje alwaar je onze Cadeauservice kunt toevoegen en je boodschap kunt invoeren. Vergeet niet in het check-out-stappen het adres van je vriend of vriendin toe te voegen.

1 Euro per boxer is donatie

Shenanigan betaalt eerlijk voor de productie in Senegal, maar hierbovenop doneren wij 1 euro per boxer aan Stichting Silent Work. Deze stichting initieert pragmatische projecten in West-Afrika voor onder meer slechthorenden en hun directe omgeving.